K O N T A K T 

Trädgårdsplanering

Trädgårdsrådgivning

Vi kommer hem till dig för rådgivning på plats i din trädgård. Vi börjar med en vandring i trädgården där vi tillsammans går igenom dina frågor och funderingar, det kan vara en hel trädgård eller bara delar av den. Du gör anteckningar på det vi diskuterar som minne för din egen skull. Du får konkreta råd för design, materialval och växtförslag. Denna tjänst passar dig som precis blivit med trädgård eller till dig som vill utveckla och förnya din trädgård och behöver någon att bolla dina idéer med. Om du vill gå vidare efter mötet är det möjligt att följa upp med en trädgårdsritning eller praktisk hjälp. 

Tidsåtgång: 1.5 – 2 timmar  Pris: 2 995 kr ink. moms

Design & Trädgårdsplanering

Vi gör ritningar som är anpassade helt efter dina önskemål. Det kan vara över en hel tomt, delar av en trädgård eller endast en rabatt. Även hur detaljerad den behöver vara, antingen en enklare skiss eller en fullständig trädgårdsritning med en komplett material & växtlista samt planteringsskiss.

Förberedelser:
  • Du besvarar på ett antal frågor om dina behov och önskemål som vi förser dig med innan vår första träff

  • Gör gärna med moodboard med bilder på vad du gillar, färger, material, utformning mm.

  • Fundera på vad du/ni har satt för budget för trädgårdsprojektet så att vi får en känsla av vilken nivå vi ska planera trädgården på.

  • Skaffa en tomtritning. Det brukar gå att beställa via kommunen.

  • Kontakta oss gärna för mer information!

Pris enligt offert.

Har du några frågor? 
Tveka inte att kontakta oss!

K O N T A K T